Search
Close this search box.

Door Ans Schrieks; zie ook de Stempel van 3 juli 2024

Mijn naam is Ans Schrieks. Ik woon en werk vlak bij Empel en wel op de Maaspoort op Koningshoeven 21. Ik ben nu vijf jaar aan het werk als coach en heb in 2022 de drie jarige coach-opleiding van Phoenix afgerond.  ‘Vis ta vie’ is Frans voor: Leef jouw leven. Dat gun ik jou.

Naast mijn man en twee kinderen zijn belangrijk in mijn leven:

Deze driehoek zorgt voor een goede balans.

IT

Ik werk al ruim 30 jaar in de IT in verschillende functies en de laatste 5 jaar als scrummaster. In deze rol coach ik collega’s uit mijn team maar ook daarbuiten. Het werken in deeltijd maakt de combinatie van dit werk met mijn eigen coachingspraktijk mogelijk. De IT-achtergrond maakt mij een no-nonsense coach die met beide benen op de grond staat.

Creativiteit

In 2017 heb ik de NAU (deeltijd kunstopleiding) afgerond en sinds die tijd werk ik als kunstenaar onder de naam BuildingArt. Creativiteit gebruik ik ook in mijn coaching sessies. Dit uit zich in een brede variatie in werkvormen passende bij de wensen en voorkeuren van de klant.

Paardrijden

Na mijn 40ste ben ik, geïnspireerd door mijn dochter, begonnen met paardrijden. Mijn paard Vienna raakte geblesseerd waardoor zij niet meer bereden kon worden. Ik heb, onder begeleiding, met veel plezier en geduld langdurig gewerkt aan haar revalidatie. Ik heb hier veel van geleerd zoals:

Het Ruimte Innemen traject van Vistavia

Uit onderzoek is gebleken dat er nogal wat mensen op hun sterfbed spijt hebben dat ze hun leven niet op hun eigen manier hebben geleid. Ze hebben zich te veel laten beïnvloeden door de mening van anderen.Mijn eigen gevoelens en verlangens serieus nemen (meer ruimte in nemen), heb ik in de loop van mijn leven geleerd. Door het delen van gevoelens en verlangens ervaar ik meer verbinding. Dat gun ik jou ook!

Voel jij je niet gezien of gehoord en vind jij het moeilijk om ruimte in te nemen?

Ik coach je graag door helder te krijgen wat je dwars zit, hoe je dat bespreekbaar kunt maken en er anders mee om kunt gaan. Scan de QR code, kijk op mijn website: https://vistavia.nl voor meer informatie, of bel me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06-30134713.