Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dorpsblad De Stempel is aangesloten als Lokaal Goed Doel bij de Lokale Goede Doelen Gids van ‘s-Hertogenbosch. Doneert u ook?

Met een oplage van 2600 stuks en bijdragen vóór en dóór Empelnaren staat ons blad midden in de Empelse samenleving. Verenigingen, scholen, parochie en inwoners laten in iedere editie hun stem horen. De Stempel verschijnt 8 x per jaar en wordt volledig samengesteld én huis-aan-huis bezorgd door zo’n 30 vrijwilligers in Empel, Oud-Empel en Gewande. Online zijn we ook actief onder de naam Empelsnieuws, zowel op het web als op diverse socials.

Empel is de laatste jaren flink gegroeid en dat betekent een toename in het Empelse nieuws en dus meer pagina’s in de Stempel. We willen als dorpsblad dit nieuws graag blijven verzorgen en zo de verbindende factor zijn én blijven voor alle bestaande en nieuwe inwoners van Empel.

Helpt u mee?

Voor onze inkomsten zijn we volledig afhankelijk van adverteerders, donateurs en sponsoring. De Stempel heeft in 2020 haar 40ste jaargang mogen beleven. Dat was zonder deze steun en de inzet van onze vrijwilligers niet mogelijk geweest én geeft u het vertrouwen dat uw bijdrage goed terecht komt.

Uw donatie is welkom op:

NL03 RBRB0698 5842 79 t.n.v Stichting Dorpsblad de Stempel.

Namens redactie, bestuur en alle vrijwilligers heel hartelijk dank!