Search
Close this search box.

Ingezonden door Wendy Waddilove voor de Stempel van 3 juli 2024

Met maar liefst 2 teams gaat The Urban Village deze zomer voor de glorie strijden op het WK in Blackpool. Zowel dansgroep The Raiders als The Rebels hebben namelijk hun ultieme doel bereikt: kwalificatie voor het WK in Engeland!

Beide dansgroepen hebben het afgelopen seizoen, elk uitkomend in verschillende categorieën, op tal van podia in binnen- en buitenland gestreden. De resultaten waren zo indrukwekkend dat zij nu in augustus op het hoogste podium mogen schitteren. Op het WK in Blackpool mogen ze hun talent aan de hele wereld laten zien! Wat was het geweldig om de blije gezichten van de jonge dansers te zien toen de uitslag bekend werd gemaakt en het besef bij hen doordrong van hun buitengewone prestatie.

Inzet en passie

Deze prestatie was niet mogelijk geweest zonder de onvermoeibare inzet en grenzeloze passie van zowel de coaches als de dansers. Immers achter elk applaus en achter iedere schijnwerper gaat een verhaal schuil  van ontzettend veel uren van training, zweet en prestatie. De dansreis naar dit resultaat heeft ons al onvergetelijke momenten gebracht. Nu is het écht de tijd om de kers op de taart te zetten.

Op reis naar het WK

Het feit dat The Urban Village de eer heeft om met zowel met The Raiders als The Rebels deel te nemen aan het WK, maakt onze reis naar het WK extra speciaal. Het brengt ook een aanzienlijk kostenplaatje met zich mee en dus hebben we uw steun nodig, want alleen samen met u kunnen we deze reis naar de glorie mogelijk maken!

Doneer ook

Wilt u helpen om onze dansfamilie naar het WK te laten reizen om daar te strijden voor de titel? Doe dan mee met onze crowdfunding actie. U kunt eenvoudig de QR code scannen en zo doneren. Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een verschil en brengt ons weer een stap dichterbij het waarmaken van de sportieve droom van deze kinderen. Alvast hartelijk dank namens The Urban Village en de dansgroepen The Raiders & The Rebels.