Search
Close this search box.

Ingezonden door de Werkgroep Diaconie

Op zaterdag 11 maart jl. arriveerde, onder begeleiding van 6 fietsmaatjes uit ’s-Hertogenbosch, de nieuwe duo-fiets speciaal bestemd voor de Empelse gemeenschap.

Onder een stralende zonnehemel parkeerden De Bossche fietsmaatjes hun fiets naast de versierde Empelse fiets op de Brink. De coördinator van fietsmaatjes Maaspoort, Clasien Henkens, die vergezeld werd door haar kleinzoon Luuk, overhandigde de fiets aan de kersverse instructeur van Empel, Sjef Verhoeven.

Sjef werd op zijn beurt, vergezeld door kleinzoon Xavi. Na een openingswoord van voorzitter Linda Peeters en een dankwoord van pastor Piet de Jong aan  coördinator Louis Melaet, sprak pastor Piet de hoop uit, dat vele Empelnaren gebruik gaan maken van deze mooie fiets.

Tot slot van de bijeenkomst maakten alle fietsmaatjes “een rondje Brink”, natuurlijk voorafgegaan door Xavi en Sjef.

De middag werd afgesloten met een drankje in D’n Hof.

Ben je jong of oud, woonachtig in Empel en kun je om welke reden dan ook niet (meer) zelfstandig fietsen, maar wil je toch naar buiten? Of ben je liever vrijwilliger, die met een ander gaat fietsen? Kijk voor informatie op: www.fietsmaatjesdenbosch.nl of bel 06-33033890. Mocht je nog vragen hebben bel dan onze coördinator in Empel Louis Melaet : 06-30181413.