Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ingezonden door Inge Gnirrep voor de Stempel van 20 maart 2024

Koningsdag 2024 in Empel begint al mooie vormen aan te nemen. We zijn volop in voorbereiding om er ook dit jaar weer een knalfeest van te maken voor jong en oud.

Natuurlijk houden we de populaire en vertrouwde activiteiten er in. Traditiegetrouw begint de dag rond 10.00 uur met het eren van de gedecoreerden en de ronde door Empel met versierde steppen, fietsen en skelters. Dit jaar jammer genoeg niet onder begeleiding van Exempel. Zij hebben een buitenlands concours. Maar natuurlijk hebben we gezorgd voor feestelijke vervanging. En ook dit jaar staat de barista weer klaar voor een heerlijke kop koffie!

De Brink

Meteen na de fietstocht starten de festiviteiten op de Brink. De vrijmarkt, springkussens, bewegen met Nijntje pleintje, knutselen en schminken zullen er natuurlijk weer zijn. En….. vergeet vooral niet mee te doen aan de Empelse cupcakecup! Op het terras van Café de Sport kunnen jullie terecht voor een lekker drankje en  muziek en op ons foodcourt voor lekkere hapjes. Voor elke leeftijd is er wel iets te doen…

Nieuw dit jaar

We kunnen een tipje van de sluier oplichten over onze nieuwe plannen dit jaar…. We hebben een heuse klimtoren waar je, onder begeleiding, tot grote hoogte kan klimmen. De populaire FIFA spelcomputers zullen nog mooier en uitgebreider aanwezig zijn met een professionele competitie! En dit jaar zal er meer aandacht zijn voor lekker eten en drinken zoals de luxe koffie rondom de fietstocht en een nog mooier foodcourt met kraampjes met heerlijk eten van lokale ondernemers.

Tot 27 april!

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 27 april! Houd ook Facebook en Insta in de gaten voor meer informatie rondom Koningsdag (oranjecomité Empel, Empelsnieuws). Namens het Oranje comité Empel:  Simone van Zandvliet, Nicole Verhoeven, Inge Gnirrep, Wim Donk, Jorrit de Koning,  Oksana Benninga, Peter Visser en Nancy van Liempt.

Helpen?

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons een paar uurtjes kunnen helpen bij bijvoorbeeld op- en afbouw van de festiviteiten of begeleiding van wat activiteiten. We zijn blij met elk uurtje! Stuur een mail naar oranjecomite.empel@gmail.com.