Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ingezonden door Hilone Dietz; fotografie met dank aan Dagelijks Leven en Regien van Dartel; dit artikel is ook verschenen in de Stempel van 7 februari 2024

Na een lange voorbereiding voor het jubileumfeest was het op 7 december 2023 dan eindelijk zover. Om half vier kwamen de eerste genodigden binnenstromen, waarna het feest om klokslag 16:00 uur van start ging toen alle bewoners met medewerkers hun intrede in de feesttent deden.

Na het openingswoord door een medewerker, luidden de eerste klanken van “het Groot Oeteldonkskoor”. Uit volle borst werd er mee gezongen, de gasten genoten van het mooie optreden.

De playbackshow van de medewerkers en vrijwilliger met acts van Sugar Lee Hooper, Sister act, Willeke en Willy Alberti en de Selvera`s zorgden voor veel hilariteit en natuurlijk was er ook ruimte voor een hapje, drankje en het gezellig met elkaar zijn.

Na alle versnaperingen gingen de voetjes van de vloer onder muzikale begeleiding van Zangeres Simone. Men kon er maar geen genoeg van krijgen, en eenieder zong persoonlijk met haar mee. Veel vrolijkheid maar soms ook een traantje van ontroering bij haar prachtige stem.

Tot slot kregen de bewoners nog een mooi cadeau en een toespraak van de vrijwilligers van Het Breeakkerhuis. Daarna werd het feest afgesloten met een prachtige serenade door Marchingband Exempel in de feesttent en op straat.

De bewoners en hun verwanten, medewerkers en vrijwilligers kijken terug op een prachtig feest met vele mooie herinneringen. Op naar het 10-jarig Jubileum!

Onze dank gaat uit naar de velen die door hun hulp en sponsoring die feest mede hebben mogelijk gemaakt: Verel / Het Groot Oeteldonkskoor / de Plus / Party verhuur Den Bosch / Greenstyling / Zangeres Simone / Exempel / Eetcafe de Ster en de vrijwilligers van het Breeakkerhuis.