Zoek
Sluit dit zoekvak.

Open Dag Exempel Academy

13jan13:0016:00Open Dag Exempel Academy13:00 - 16:00(GMT+01:00)

Evenement details

Op zaterdag 13 januari 2024 vindt in SCC D’n As weer de jaarlijkse Open Dag plaats van de Exempel ACADEMY. Tijdens deze Open Dag kun je alles te weten komen over Drumfanfare Exempel, allerlei instrumenten uitproberen, kennismaken met LEX de Leeuw en een kijkje in de keuken nemen van de jeugdopleiding van Exempel.

Van 13.00 tot 16.00 uur ben jij van harte welkom in SCC D’n As in Empel, de thuisbasis van Drumfanfare Exempel. Je kunt kennis maken met alle instrumenten welke je tegenkomt bij Jong Exempel, lekker komen knutselen en samen op ontdekkingstocht door het gehele gebouw. Heb jij alle instrumenten ontdekt die er te vinden zijn, alle stickers verzameld en weet jij precies hoe de instrumenten heten? Dan win jij een fotomoment in een écht Jong Exempel uniform met LEX de Leeuw!

Word jij onze nieuwe YOUNG LION?

Mocht je tijdens de Open Dag helemaal enthousiast zijn geworden van onze vereniging, dan nodigen we je uit voor een proeftraject bij de Exempel ACADEMY! Alle kinderen tussen de 5 en 7 jaar oud kunnen 1 maand gratis deelnemen aan de AMV-klas Muziek Expeditie, welke iedere zaterdagochtend plaatsvindt. Ben je ouder dan 7 jaar? Dan kun je gelijk starten met proeflessen op een door jou gekozen instrument!

Dit wil jij toch niet missen?!

Hopelijk mogen we jou verwelkomen samen met je ouders, broertjes/zusjes, opa’s/oma’s, vriendjes en vriendinnetjes!

Datum: Zaterdag 13 januari 2024; Tijd: 13.00 – 16.00 uur; Locatie: SCC D’n As – Empel

Deel dit bericht via: https://destempelvanempel.nl/events/open-dag-exempel-academy/

Meer

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 16:00(GMT+01:00)