Search
Close this search box.

Informatieavond Waterschap AA en Maas

20mrt18:00Informatieavond Waterschap AA en Maasvrije inloop vanaf 18:00 uur18:00(GMT+01:00)

Evenement details

De dijk tussen de Prinses Maxima Sluizen in Lith tot en met Bokhoven voldoet momenteel niet aan de strengere normen die in 2017 gesteld zijn aan de waterveiligheid. Daarom gaat waterschap Aa en Maas dit gedeelte van de Maasdijk verbeteren. De voorbereidingen van het project zijn inmiddels van start gegaan. Naar verwachting is de verbeterde dijk in 2034 gereed.

Informatiebijeenkomsten

Het Waterschap komt graag in gesprek met bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden van dit project. Daarom zijn er 3 informatieavonden met vrije inloop. De bijeenkomst in ‘s-Hertogenbosch (Oud-Empel) is op:

Woensdag 20 maart – 18.00 uur tot 22.00 uur – De Lachende Vis, Empelsedijk 21, ’s-Hertogenbosch

Bij iedere bijeenkomst is er om 18.15 uur en 20.15 uur een korte algemene presentatie over het project. Na elke presentatie kunt u een bezoek brengen aan de informatiemarkt waar u meer te weten komt over de opgave, wat er gebeurt in de verkenning en hoe u hierbij betrokken kunt zijn.

Op www.aaenmaas.nl/lithbokhoven deelt Waterschap Aa en Maas het laatste nieuws rondom de dijkverbetering tussen Lith en Bokhoven. Daar kunt u zich desgewenst ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

U kunt dit event delen via: https://destempelvanempel.nl/events/informatieavond-waterschap-aa-en-maas/

[Foto door Tineke Dijkstra]

Meer

Tijd

(Woensdag) 18:00(GMT+01:00)