Search
Close this search box.

Ingezonden door Angela Zomer voor de Stempel van 27 september 2023

Houd je racket stevig vast en zet je schrap, want we vieren feest! DTV RAPID, onze favoriete vereniging, blaast dit jaar 35 kaarsjes uit sinds de sprankelende start in 1988. Een reis vol herinneringen begon in de gymzaal van de Schoolstraat in Rosmalen, en nu zijn we hier, in 2023, in de sporthal van de Meerwijkweg in Empel.

Het begon allemaal in 1988 in de gymzaal van de Schoolstraat in Rosmalen. Toen nog als Dutch Tennis, een sport die tennis, tafeltennis en badminton combineert op een badmintonveld met een laaghangend net. Onze reis bracht ons van de gymzaal in de Schoolstraat naar Sporthal de Hazelaar en daarna naar Sporthal de Biechten. We hebben zelfs een tijdje gespeeld in het Sportiom! Maar nu zijn we thuis in de sporthal van de Meerwijkweg, waar we ons 35-jarig jubileum vieren!

Sportief en gezellig

Bij DTV RAPID vinden we gezelligheid net zo belangrijk als de wedstrijden. We organiseren elk jaar een gezellige seizoensafsluiting. Wil je een stukje van de actie zelf meemaken? We spelen altijd op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur in de sporthal van de Meerwijkweg. Je bent van harte welkom om langs te komen en met ons mee te doen! Je kunt een aantal keer zonder kosten mee doen, zodat je het goed uit kunt proberen.

Meer weten?

Heb je vragen, wil je mee doen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Ingeborg via 06-83691485. Ze staat klaar om je te helpen! Dus kom langs en vier met ons het 35-jarig jubileum van DTV RAPID. We zijn klaar voor nog eens 35 jaar vol Dynamic tennisplezier en avonturen op de baan. Hopelijk tot snel! Kijk ook alvast op onze website www.dtvrapid.nl.