Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ingezonden door Lieke van Grevengoed

Lieve kinderen van Empel, het nieuwe jaar is begonnen en dus zijn we alweer dichterbij de Empelse Doe Dagen van 2023! 

Inschrijving

Het thema is bekend en het programma begint steeds gaver te worden. Dussss… tijd voor de inschrijvingen. Dit jaar kun je je inschrijven van 5 tot 12 februari. Dit kun je doen op de website www.empelsedoedagen.nl.  Omdat alles duurder is geworden zijn wij helaas ook genoodzaakt om de prijs te verhogen naar €19,50 per kind. Maar daar krijg je natuurlijk wel 3 superleuke dagen vol plezier voor terug!

Oproep

Als laatste willen we nog een keer een oproep doen aan iedereen die wil helpen. Op de dagen zelf is er heel veel te doen. Dan denken we niet alleen aan de groepsleiding, maar vooral aan het mee opbouwen van de activiteiten, het coördineren/,uitvoeren van het aansluiten van electra- en waterpunten voor de spellen, maar ook de keukenwerkzaamheden.

Groene polo

Denk je nou: zo’n groene polo staat me vast geweldig en ik heb wel zin om mee te helpen? Mail dan naar secretariaat@empelsedoedagen.nl. Ook mensen zonder kinderen of opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Opa Sjaak is zo’n topper die elk jaar terugkomt en waar iedereen dol op is. (Opa Sjaak, we hopen dus dat u ook weer komt!) 

Junior EDD’ers

Zoals elk jaar kun je ook je maatschappelijke stage bij ons lopen. Wij noemen dat junior EDD’er. Je kunt je daar ook voor aanmelden zonder dat je een maatschappelijke stage hoeft te lopen. Altijd supergezellig met zijn allen! Er zijn zelfs junior EDD’ers die een jaar later nog steeds een groepsapp hebben en die zich al hebben aangemeld voor de volgende editie. Hoe gaaf is dat! Wij zijn daar in ieder geval heel blij mee. 

Volg ons

Voor nu weer even genoeg nieuws over de 3 vetste dagen van de zomervakantie. Volg ons op de socials om op de hoogte te blijven en ons te helpen bij alle vragen die we posten! Veel liefs namens team EDD.

[Deze bijdrage is verschenen in de Stempel van 1 februari 2023]