Search
Close this search box.

Door Annelies Vos van  Vos Online Marketing Advies uit Empel voor de Stempel van 12 juli 2023

Deze vraag wordt mij dagelijks door de klant gevraagd. Helaas is het antwoord niet eenduidig. Er zijn wel 250 factoren waar Google naar kijkt. Daarnaast zijn de resultaten vanwege online concurrentie voor iedere branche anders. Om een overzicht te krijgen van hoe, en of, Google je meer bezoekers kan opleveren kan je gebruik maken van mijn diensten.

Zoekmachine optimalisatie

Ieder zoekmachine optimalisatie traject heeft een bepaalde focus. De belangrijkste factoren die een rol spelen zijn  content, de links van/naar je website en techniek. Worden deze goed uitgevoerd dan heb je een zo groot mogelijke kans om betere posities te krijgen in Google.

Diensten van Vos Online Marketing Advies

Wil je een website die beter gevonden wordt? Dan kan een van mijn diensten je hierbij helpen:

Online Marketing Advies

Ik geef je advies over hoe er meer bezoekers naar je website zullen komen, inclusief zoekwoord onderzoek, browse voorstel, juiste links en website optimalisaties. Ook bij de uitvoering, die daarna komt, wil ik je graag ondersteunen.

Zoekwoorden onderzoek

Met deze dienst ontvang je zoveel mogelijk zoekwoorden en een overzicht van je concurrenten. Met deze informatie en bijhorende toelichting kan je inschatten of Google Advertising en Zoekmachine optimalisatie voor je interessant is.

Online Marketeer

In deze rol kan ik allerlei uitvoerende online marketing taken voor je uitvoeren. Denk aan content creatie, website optimalisaties of analyses op resultaat.

Meten is weten

Het mooie aan het online marketing vak is dat alles meetbaar is. Google zelf heeft mooie gratis diensten ontwikkeld die informatie verschaffen. Ik kan je helpen bij het instellen en optimaliseren daarvan. Denk aan Google Analytics, Google Adverteren, Google Mijn Bedrijf en Google Search Console. Dat laatste is een dashboard waarmee je je vindbaarheid kan monitoren en verbeteren. 

Over Vos Online Marketing Advies

Mijn naam is Annelies Vos en medio 2021 ben ik voor mezelf begonnen in Empel. Inmiddels heb ik al meer dan 10 jaar ervaring in online marketing, waarvan de eerste 7 jaar bij Bol.com als online marketeer voor de dierenwinkel. Ik hou van korte lijntjes, duidelijkheid en een zo hoog mogelijk resultaat. Op mijn website vind je meer informatie en kan je, online in mijn agenda, een gratis kennismakingsgesprek inplannen:

www.vosonlinemarketing.nl; e-mail: info@vosonlinemarketingadvies.nl ; Meerwijkweg 10a Empel.

Tel: 06-19165260.