Search
Close this search box.

Door de redactie in samenwerking met Barry Bierstekers voor de Stempel van 24 april 2024

Aan De Diepteweg 26 in Empel vinden we de ‘Beste Personal Trainer’ van Den Bosch. Het betreft de Personal Fitness Nederland (PFN)-studio van Barry Bierstekers die dit predikaat kreeg toegekend tijdens de Dutch Fitness Awards 2023-2024.

Barry die de fitness-studio in 2016 gestart is, is supertrots op dit resultaat. “Het is de bevestiging dat we goed bezig zijn” zegt hij en voegt eraan toe dat de studio ook nog eens eindigde als vierde van heel Brabant.

Mensenwerk

“Ik krijg heel veel energie van het écht met mensen bezig zijn”, vertelt Barry, “dat is ook de reden dat ik in 2016 uit de bank- en verzekeringswereld ben gestapt en met bijscholing voor personal trainer ben begonnen”. Inmiddels werken er, naast Barry,  drie personal trainers en een stagiaire in de studio. Zij werken dagelijks aan het verbeteren van de gezondheid van de ruim 100 leden.

Het geheim van het succes

“Het werken aan je gezondheid is méér dan sporten en voedingsadvies” vervolgt Barry, “wij combineren het met persoonlijke coaching. Dat onderdeel is dan ook meteen het belangrijkst.Stel je bent in  januari enthousiast met sporten begonnen, dan wil je je  gezondere leefstijl wel echt kunnen volhouden. Dankzij ons coaching-programma begrijpen onze leden echt goed wat ze aan het doen zijn en waarom, én, heel belangrijk, wat te doen als het even tegenzit. Zo houden we iedereen heel gemotiveerd en hebben we eigenlijk ook geen uitval onder onze leden”.

Voor iedereen

Van jong tot oud, iedereen kan bij de studio terecht. Het jongste lid is 22 en het oudste 73 jaar. Barry en zijn team staan klaar voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. “Of dat nu is om af te vallen, vanwege rugklachten of diabetes, wij stellen voor iedereen een persoonlijk programma op, waarbij we je begeleiden naar een gezondere lifestyle”. De begeleiding is voornamelijk  één op één, maar het is ook mogelijk om in kleine groepjes te trainen.

Iets voor jou?

Wil jij ook werken aan een betere conditie en een gezondere levensstijl? Kijk dan op de website www.personalfitnessnederland.nl of bel met Barry Bierstekers op 06-41547898 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.